Hasil UKK Bahasa Daerah (Blesteran Jowo-Celebess)

Soal : Yen milih kegiatan kudu sing ono apane?
Alya : ono ngombene ono jajane
Soal : Anake wedhus jenenge opo?
Alya : Sate
Soal : Sing pedhes iku rasane opo?
Alya : Cabe
Soal : Kembang jagung jenenge opo?
Alya : maaf bu, Alya tidak tahu
#ngakakguling-guling. (Amr)




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *