Mukidi Semaput

Mukidi : Pak, kulo jange kawin karo arek Jombang.
Bapak : Ojok Le…Bapak mbiyen Playboy, wedine entok dolor dewe.

Mukidi : Pak…nek arek Mojokerto.
Bapak : Ojok Le…mbiyen Bapak yo Playboy nang Mojokerto.

Mukidi : Nek ambek arek Sidoarjo???
Bapak : Waah iku tambah nemen Le…Puoool banget Playboy ne Bapak nang Sidoarjo mbiyen.

Mukidi tambah ngelu sira’e…langsung takon ambek Ibu’e.

Mukidi : Kulo arep Rabi kale arek Jombang, Mojokerto & Sidoarjo, gak oleh Bapak. Jarene Bapak mbiyen Playboy.
Ibu : Ojok mbok reken omongane Bapakmu, nek awakmu kepingin Rabi… yo Rabio. Awakmu dewe yo durung tentu anak’e Bapakmu.
Mukidi langsung SEMAPUT😄😃😳🙄🤣😉🙃😜😂




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *