PANTUN JOWO

Wajik kletik
gulane jowo,
wulune sitik
barange dowo
*_(sikat botol)_*

Pitik walik
nguntal watu,
wes nganggo gaya molak-malik
kok ora metu-metu
*_(ngutik celengan)_*

Sego gurih
lawuhe sate usus,
pertamane perih maringono bludhas-bludhus
*(tindik kuping)*

Becik ketitik olo rupamu,
digoyang sitik
ben cepet metu
*(ngundi arisan)*

Weruh wong gemblung
marai mules,
nduwur diambung
kok ngisore teles
*(nggendong bayi ngompol)*

Kue putu
diwadahi piring,
nek ra metu metu
jajal karo miring
*(kuping kelebon banyu)*.

Awak kurus
dikiro mlarat,
dikocok terus
soyo suwe muncrat
*(coca-cola)*.

Ono marmut
lungguh nang dingklik,
mari dimut
kok dadi cilik “`
(permen)

😂😜😝 Mboten pareng ngereeeesssss




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *